Contact

 1. Naam
  Vul hier uw naam in
 2. E-mailadres
  Vul hier uw e-mailadres in
 3. Telefoonnummer
  Vul hier je telefoonnummer in zodat we indien nodig telefonisch contact kunnen opnemen. We merken dat er ook via het contactformulier reserveringen worden gemaakt, daarom is het achterlaten van uw telefoonnummer verplicht. Bedankt voor uw medewerking.
 4. Bericht
  Vul hier uw vraag/opmerking in
 5. Ongeldige invoer

Chez Lotfia
Wintersoord 7
6511 RP Nijmegen
info@chezlotfia.nl

Telefoon. (024) 844 46 49
Mobiel: 06 - 16 11 21 38
KVKnr. 60 13 59 72

 1. Wilt u in de toekomst als eerste op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes, exclusieve aanbiedingen of tips? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!
 2. Vul hier je e-mailadres in
 

 

 

Let op! Een afspraak maken doet u via de pagina 'Afspraak maken' of bel naar (024) 844 46 49.
Wanneer u uw gemaakte afspraak wilt afzeggen of verplaatsen, dient u dit uiterlijk 24 uur voor uw afspraak te doen. U kunt uw afspraak alleen telefonisch afzeggen of verplaatsen (dus niet per e-mail) door contact op te nemen via (024) 844 46 49 tijdens onze openingstijden. Bij niet tijdig annuleren zijn wij genoodzaakt om kosten bij u in rekening te brengen.

Erkend Leerbedrijf

Schoonheidssalon is een Erkend Leerbedrijf.
Wij leiden vakmensen op.


Routebeschrijving

 

Chez Lotfia is gelegen in het centrum van Nijmegen en ongeveer 15 minuten lopen vanaf centraal station Nijmegen. Onze beautysalon ligt in een gebied waarin betaald parkeren verplicht is.

Parkeren
In het centrum van Nijmegen is het betaald parkeren. Rondom de straten bij Chez Lotfia zijn er tal van parkeerplaatsen beschikbaar, maar u kunt het beste parkeren in de naastgelegen parkeergarages Kelfkensbos of Marienburg.