Behandelingen

Permanente make-up

Schoonheidssalon Chez Lotfia Nijmegen - Permanente make-up

Permanente make-up wordt in Nederland sinds ongeveer 1988 toegepast. Deze behandeling komt oorspronkelijk uit Korea en daarna Amerika. Een van de eerste boeken over Permanente make-up is van Lin Su Lin en verscheen rond 1978.

Permanente make-up wordt bij Schoonheidssalon Chez Lotfia tijdens twee behandelingen aangebracht en zo nodig eventueel een derde. Bij het intakegesprek worden uw wensen besproken en de vorm en kleur van het pigment bepaald. De behandeling duurt ongeveer één tot twee uur. De eerste paar dagen na de pigmentatie zal het er donker uitzien, daarna wordt het lichter en krijgt u korstjes op de huid. Na minimaal 6 weken volgt de tweede behandeling, hierbij worden de kleur en de vorm van de pigmentatie bijgewerkt. 

Permanente make-up wordt gebruikt om wenkbrauwen, ogen en lippen te corrigeren en te verfraaien. Zo kunt u uw wenkbrauwen voller laten maken, uw liprand zichtbaarder en uw eyeliner strakker zonder dat het uitloopt, ook tijdens een bezoek aan het zwembad of de sauna. Met een pen waarin een hygienemodule wordt geplaatst wordt pigment in de lederhuid gebracht. Over het algemeen blijft permanente make-up altijd aanwezig maar de intensiviteit van uw permanente make-up vervaagt, dat verschilt van persoon tot persoon en dit heeft te maken met de celvernieuwing, het afweersysteem en invloed van uv-licht. Onze specialiste kan u hierover meer vertellen.

Keurmerk GGD Hygiëne en Veiligheid
Wij werken volgens de landelijke hygiënerichtlijnen van de LCHV (Landelijk centrum voor hygiëne en veiligheid). De Schoonheidssalon heeft een vergunning, goedgekeurd door de GGD, voor het plaatsen van permanent make-up. De apparatuur en pigmenten voldoen aan de regelgeving van de Keuringsdienst van Waren. Daarnaast zijn wij een officieel erkend leerbedrijf.

Voordelen van Permanente Make-up bij Schoonheidssalon Chez Lotfia in Nijmegen

  • U bespaart significant op de aanschaf van cosmetica
  • Het opmaken is sneller klaar
  • Gedurende zeer lange tijd een mooi resultaat
  • Geplaatst door een vakbekwaam, gediplomeerde specialiste met vergunning van de GGD (Hygiëne en Veiligheid)
  • Geschikt voor zowel jong als oud, voor met name ouderen die slecht kunnen zien is dit een uitkomst

Permanente make-up*

 
Intake en advies  € 20,-
Wenkbrauwen (2 behandelingen) € 295,-
Wenkbrauwen: extra behandeling € 49,95
Eyeliner boven (dun) € 195,-
Eyeliner boven (dik) € 215,-
Eyeliner onder € 170,-
Eyeliners boven en onder € 295,-
Lip-liner € 295,-
Hele lippen (vol) € 425,-

 

Nabehandeling

 
Na 1 jaar € 99,95
Na 2 jaar € 169,95
Na 3 jaar € 235,-

 De kosten van de intake wordt verrekend als er een behandeling na de intake plaatsvindt bij Schoonheidssalon Chez Lotfia.
Standaard krijgt u twee behandelingen. In sommige gevallen, afhankelijk van het type huid, kan een extra behandeling (€ 40,-) nodig zijn.
Bijwerken permanente make up (2e behandeling) dient binnen 8 weken te geschieden, bij overschrijden van deze termijn worden de kosten berekend.